Widows (2018)

Widows (2018)

1475
Viti: Cilësia: HD IMDb:

Vendosur në qytetin bashkëkohor Chicago, në mes të një periudhe trazirash, katër femra me asgjë të përbashkët veçse një borxhi të lënë nga aktivitetet kriminale të bashkëshortëve të tyre të vdekur, marrin fatin në duart e tyre dhe komplotojnë për një të ardhme sipas kushteve që ato vendosin.