Welcome to Marwen (2018)

Loading...

Welcome to Marwen (2018)

345
  116 min     2018 HD 6.0

Loading…

Pasi rrihet brutalisht nga disa sulmues, Marku, një artist i talentuar, gjen një mënyrë unike për të rimarrë veten nga dhuna fizike dhe psikologjike: përmes fotografisë së kukullave.