We Die Young (2019)

We Die Young (2019)

534
Viti: Cilësia: HD IMDb:

Filmi fokusohet në luftën e bandave në Washington DC, duke treguar historinë e një 14-vjeçari, i cili hyn në një bandë. Ai dëshiron ta mbajë të sigurt vëllanë e tij më të vogël, por tashmë është duke u rekrutuar. Kur një veteran lufte vjen në lagje, ata shohin një mundësi për hakmarrje dhe për të dalë përpara se të jetë tepër vonë. Ky film do dal me daten 14 Shkurt.