Twentynine Palms (2003) +18

Twentynine Palms (2003) +18

1789
  119 min
Viti: 2003 Cilësia: HD IMDb: 5.3

KUJDES! FILMI PËRMBAN SKENA TË FORTA EROTIKE DHE NUDITET! KËSHILLOHET PËR SHIKUES MBI 18 VJEÇ! David është nje fotograf i pavarur dhe Katia nje e papunë të cilë jetojnë ne Los Anxhelos por ata nisen drejt shkretëtirës se Kalifornisë. Rrugës ata eksperimentojnë si çift ne natyrë ose kudo.