Turbo (2013)

Loading...

Turbo (2013)

302
  96 min     2013 HD 6.4

Loading…

Së bashku me skuadrën e tij të zgjuar të kërmijëve dhe shokët e tij të rinj njerëzorë, Turbo, një kërmill që nuk ta mbush syrin, merr përsipër një sfidë gjigante për t’i bërë ëndrrat e tyre realitet.