Tomb Raider (2018)

Tomb Raider (2018)

10096
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.8

Lara Kroft, vajza guximtare dhe e pavarur e një aventurieri të zhdukur, duhet ta shtyjë veten përtej limiteve të saj kur gjendet në ishullin ku u zhduk babai i saj.