The Unity of Heroes (2018)

Loading...

The Unity of Heroes (2018)

438
  104 min     2018 HD 5.3

Loading…

Historia e mjeshtrit Uong Fei-hong, një mjeshtër i zgjuar dhe i qetë, i cili përballet me shqetësimet e dyfishta të provokimit nga një klub tjetër dhe pushtimi kulturor nga të huajt.