The Smurfs (2011)

The Smurfs (2011)

3472
Viti: 2011 Cilësia: HD IMDb: 5.5

Kur magjistari i keq Gargamel i ndjek Smërfët e vegjël blu nga fshati i tyre, bien nga bota e tyre magjike brenda tonës - në fakt, mu në mes të Sentral Parkut. Vetëm sa tre molla bashkë të gjatë dhe të ngecur në Mollën e Madhe (Nju Jork), Smërfët duhet të gjejnë një mënyre për t’u kthyer në fshatin e tyre para se Gargameli t’i gjurmojë.