The Negotiation (2018)

Loading...

The Negotiation (2018)

554
  114 min     2018 HD 6.5

Loading…

Një eksperte negocimesh në raste krizash, përballet me një pengmarrës gjakftohtë. Në një kohështrirje prej 21 orësh, ajo mundohet të depërtojë sjelljen e tij çuditërisht të qetë dhe të zbulojë motivet e tij.