The Mule (2018)

The Mule (2018)

322
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb:

Një kopshtar dhe veteran i Luftës së Dytë Botërore kapet duke transportuar një sasi kokaine me vlerë prej 3 million dollarësh, përmes shtetit të Michigan, për një kartel Meksikan droge.