The Lion King (2019)

Loading...

The Lion King (2019)

351
       HD

Loading…

Pas vrasjes së babait të tij, një luan i vogël arratiset nga mbretëria e tij duke mësuar kuptimin e vërtetë të përgjegjësisë dhe trimërisë...