The Last Witch Hunter (2015) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
The Last Witch Hunter (2015)

Loading...

The Last Witch Hunter (2015)

18608
  106 minuta     2015 HD 6.0

Loading…

Koulder është gjahtari i shtrigave që ka jetuar për 800 vite për shkak të mallkimit që i bëri mbretëresha e shtrigave. Tani ajo është kthyer përsëri dhe është detyra e Koulder që ta ndalojë.