The Incredibles (2004)

The Incredibles (2004)

4072
Viti: 2004 Cilësia: HD IMDb: 8.0

Bob Parri (zoti Fantastik) dhe bashkëshortja e tij, Helena (Elastika), detyrohen të tërhiqen dhe të bëjnë një jetë të thjeshtë bashkë me tre fëmijët e tyre. I etur për t’iu kthyer jetës së dikurshme, Bobi shfrytëzon mundësinë që i jepet nga një komunikim misterioz. Por, shumë shpejt do të zbulojë se familja e tij dhe gjithë bota është në rrezik nga shkatërrimi total...