The Favourite (2018) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
The Favourite (2018)

Loading...

101AVENTURA.AL

The Favourite (2018)

2640
  119 min     2018 HD 7.8

Loading…

Është shekulli 18 në Angli. Mbretëria drejtohet nga një mbretëreshë e brishtë. Intrigat dhe sekretet e tre femrave do të mbizotërojnë pallatin mbretëror duke ndikuar kështu në politikat e vendit në kohë lufte dhe trazirash.