The Dark (2018)

The Dark (2018)

1983
  95 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.8

Një vajzë adoleshente që mendohej e vdekur miqësohet me një djalë të verbër në pyllin e frikshëm ku gjuan. Të dy kanë qenë viktima të abuzimeve të paimagjinueshme dhe gjejnë ngushëllim te njëri-tjetri. Mund të ketë dritë në fund të tunelit të tyre, por edhe plot viktima.