The Christmas Chronicles (2018)

The Christmas Chronicles (2018)

1922
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.3

Keti dhe Tedi Pirs duan të kapin Santa Klausin në kamera teksa shpërndan dhuratat dhe kjo dëshirë u kthehet në një aventurë sa të bukur aq të rrezikshme. Nëse ndonjëherë e humbet shpirtin e Krishtlindjeve, kjo ka për të ta rikthyer.