The Chase (2017)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

The Chase (2017)

2025
  110 min     2017 HD 6.4

Loading…

Sim Deok-So është një pronar idhnak i një kompleksi apartamentesh. Papritmas, qiramarrësit e tij fillojnë të zhduken në rrethana të çuditshme. Kur dyshimet fillojnë të bien mbi të dhe kur një ish-detektiv në pension i thotë se një vrasës serial i është rikthyer vrasjeve të tij të para 30 vjetëve, vendos të marrë në dorë zbulimin e së vërtetës.