Ted (2012)

Ted (2012)

4041
  106 min
Viti: 2012 Cilësia: HD IMDb: 6.9

Si rezultat i një dëshire fëmijnore, arushi me pellush i Xhon Bennet, Ted, merr jetë dhe do të jetë shoku i tij më i ngushtë gjatë gjithë jetës së tij. Por shoqëria e tyre vihet në provë, kur e dashura e Xhonit i kërkon që të zgjedhë midis arushit dhe asaj. Ky film është cilësuar si një nga komeditë më të bukura të të gjitha kohërave.