Tangent Room (2017)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Tangent Room (2017)

1267
  64 min     2017 DVD 4.9

Loading…

Të bllokuar në një dhomë misterioze, katër mendje të shkëlqyera konkurrojnë kundër kohës për të parandaluar një kolaps kozmik të universit. Ata duhet të mësojnë të punojnë së bashku dhe të zgjidhin enigmën para se të jetë tepër vonë.