Super Troopers (2001)

Super Troopers (2001)

3191
  120 min
Viti: 2001 Cilësia: HD IMDb: 7.1

Pesë policë të shtetit të Vermontit, shakaxhinj energjikë me një dëshirë të paparë për t’i djallosur gjërat, përpiqen të shpëtojnë punën e tyre dhe ia kalojnë policisë së shtetit duke zgjidhur një çështje.