St. Agatha (2018) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
St. Agatha (2018)

Loading...

St. Agatha (2018)

2260
  90 min     2018 HD 6.0

Loading…

Një grua e re shtatzanë kërkon strehim në një manastir për t'u kujdesur për të deri sa të lindë fëmijën. Por gjëra të errëta fillojnë të ndodhin dhe e bëjnë atë të dojë të arratiset. Por sa e mundur do jetë kjo?