Special Unit (2017)

Loading...

Special Unit (2017)

422
  102 min     2017 HD 6.5

Loading…

Për shkak të aktit të ri mbi personat me aftësi të kufizuar, Departamenti i Policisë së Van Nuys detyrohet të punësojë katër detektivë të infiltruar handikapë dhe oficeri i tyre i trajnimit qëllon të jetë polici më i keq i Los Anxhelosit.