Skateboard or Die (2018)

Skateboard or Die (2018)

711
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.0

Majku futet në një botë vrasjesh, pasi has rastësisht shokun e tij më të mirë, Edin, që e mendonte të vdekur në aksion 10 vjet më parë. Për të shpëtuar gjallë, Majku dhe Edi duhet të bashkëpunojnë tashmë si anëtarë të bandës kriminale, të Klubit të Gjuetarëve.