Sicario: Day of the Soldado (2018)

Sicario: Day of the Soldado (2018)

6987
  122 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.3

Lufta e drogës në kufirin e SHBA-së dhe Meksikës ka përshkallëzuar, pasi aleancat kanë filluar trafikimin e njerëzve në të gjithë kufirin amerikan. Për të fituar luftën e hapur, agjenti federal, Met Grejvër ribashkohet me Alejandron energjik.