Shoplifters (2018)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Shoplifters (2018)

1374
  121 min     2018 HD 8.1

Loading…

Në periferi të Tokios, jeton një "familje" e bashkuar nga besnikëria e fort dhe prirja për të vjedhur. Kur djali i tyre më i vogël arrestohet, dalin në pah sekretet që e mbanin të fshehtë ekzistencën e saj.