Shadow (2018) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Shadow (2018)

Loading...

Shadow (2018)

2027
  116 min     2018 HD 7.1

Loading…

Vendosur gjatë epokës së mbretërisë së tretë të Kinës (vitet 220-280). Historia e një mbreti të madh dhe i popullit të tij, i cili do të përjashtohet nga atdheu i tij dhe do të aspirojë ta pretendojë atë. Mbreti, i dhunshëm dhe ambicioz, i metodave dhe motiveve misterioze; gjenerali i tij, një vizionar që dëshiron të fitojë betejën përfundimtare, por ka nevojë të përgatisë planet e tij në fshehtësi; gratë e pallatit, të cilat përpiqen të shkëputen nga një botë ku ato nuk kanë vend; dhe një njeri i zakonshëm i quajtur "Zoti i gjithë botës", do të jenë personazhet përreth të cilët kthejnë forcat e paepura të kësaj historie.