Sezoni 7 – Episodi 4

Sezoni 7 – Episodi 4

1297

Oliver dhe Felicity bëjnë lëvizje të rrezikshme për të gjetur Diazin, Shigjeta Jeshile e re vjen në ndihmë për të kapur zjarrëvënësit në qytetin Star ndërkohë që Dinah ka presion nga kryetarja e bashkisë për të kapur heronjtë e maskuar.

Loading...