Sezoni 7 – Episodi 12

Sezoni 7 – Episodi 12

314

Një kërcënim i ri vjen në qytet ndërkohë që një grup kameramanësh ndjekin nga pas Oliverin për të treguar historinë e tij dhe rëndësinë e vigjilentëve në qytetin Star.

Loading...