Sezoni 5 – Episodi 8

Sezoni 5 – Episodi 8

1279

Barry dhe skuadra Flash krijojnë një plan për të ndaluar Gjinkallën. Prandaj, Barry dhe Nora do kthehen pas në kohë për të marrë disa pjesë të nevojshme. Ndërkohë, Sherloque fillon të dyshojë te Nora, dhe Caitlini bëhet pikë kyçe për të mposhtur Gjinkallën.

Loading...