Sezoni 5 – Episodi 1

Sezoni 5 – Episodi 1

384

Jim Gordon dhe Bruce Wayne përballen me kaosin në Gotham ndërkohë që keqbërësit që i mbijetuan sulmit shfaqen dhe zaptojnë territore të ndryshme.

Loading...