Sezoni 1 – Episodi 9

Sezoni 1 – Episodi 9

1131

Owen dhe Annie takohen përsëri në një sallë gjyqi, njëri si spiun Islandez ndërsa tjetra si operatie e CIA-s që është e urdhëruar ta ndihmojë atë.

Loading...