Save the Last Dance (2001)

Save the Last Dance (2001)

896
Viti: 2001 Cilësia: HD IMDb: 6.2

Pas vdekjes së nënës së saj, Sara shpërngulet në Çikago me të atin. Aty bie në dashuri me një zezak me një të kaluar kriminale. Por të dy janë të bindur për dashurinë e tyre dhe luftojnë kundër çdo paragjykimi.