Save the Last Dance 2 (2006)

Save the Last Dance 2 (2006)

921
Viti: 2006 Cilësia: DVD IMDb: 5.4

Sara ndjek shkollën e artit në Nju Jork, për të përmbushur ëndrrën që ndante me mamanë për t'u bërë prima balerina. Ajo miqësohet me Zoin dhe Majëllsin që është një kantautor i ri. Por orët e mësimit me të ngurtën zonja Delakrua ia vështirësojnë jetën. Kur Majëllsi e fton Sarën që të ndërtojë një koreografi, zemra e saj gjen dhe një pasion tjetër. Ajo ndihet e dyzuar mes baletit dhe asaj çka po ndërton me Majëllsin. A mund të heqësh dorë nga ëndrrat? Apo mund t'i zëvendësosh me të tjera dhe më të bukura?