Sono tornato (2018)

Sono tornato (2018)

546
  101 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.2

Musolinit shfaqet përsëri në Romë pas 72 vitesh duke gjetur vendin plot me probleme si racizmi dhe urrejtja për politikanët. Duke e ngatërruar si aktor ai bashkohet me një regjisor dhe fillon të udhëtojë në gjithë Italinë për ta sunduar sërish.