Running Man (2013)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Running Man (2013)

1791
  127 min     2013 HD 6.4

Loading…

Pasi vritet klienti i një ish të burgosuri që punon si mekanik dhe taksist, atij i duhet të arratiset, sepse fajësohet për vrasjen e klientit, i cili mbante informacion sekret dhe ky informacion kërkohet nga Shërbimi Sekret Kombëtar Korean.