Rise of the Footsoldier Part II (2015)

Rise of the Footsoldier Part II (2015)

3397
  111 min
Viti: 2015 Cilësia: HD IMDb: 5.3

Filmi përshkruan jetën e ikonës së botës së krimit, Karlton Liç dhe zgjedhjet që duhet të bëjë për të mbrojtur familjen e tij nga realiteti i pamëshirshëm.