Revenge (2017)

Revenge (2017)

7972
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 6.4

Xheniferi përndiqet nga tre meshkuj, Riçardi, i dashuri i saj i martuar dhe dy shokët e tij, të tre gjuetarë. A do të arrijë ajo të mbijetojë?