Possum (2018)

Loading...

Possum (2018)

761
  85 min     2018 HD 5.6

Loading…

Pas kthimit në shtëpinë e tij të fëmijërisë, një aktor kukullash për fëmijë i poshtëruar, detyrohet të përballet me njerkun e tij të ligë dhe sekretet që e kanë torturuar gjatë gjithë jetës.