Paycheck (2003)

Paycheck (2003)

2158
  119 min
Viti: 2003 Cilësia: HD IMDb: 6.3

Ajo që dukej si një ide e lehtë për një inxhinier për të fituar miliona dollarë, bën që ai të arratiset dhe të mundohet të kuptojë përse është duke u ndjekur.