One Cut of the Dead (2017)

Loading...

One Cut of the Dead (2017)

226
  96 min     2017 HD 7.9

Loading…

Gjërat shkojnë keq për një regjisor të dorës së dytë dhe grupin e filmimit ndërkohë që po xhirojnë një film horror me buxhet të ulët në një ndërtesë të braktisur të Luftës së Dytë Botërore kur ata sulmohen nga zombi të vërtetë.