Mirage (2018) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Mirage (2018)

Loading...

Mirage (2018)

2138
  128 min     2018 HD 7.5

Loading…

Një stuhi e rrallë elektrike e vitit 1989 u përsërit 25 vjet më vonë, duke krijuar një komunikim përmes kohës midis Vera Roit dhe një djali të vogël që jetonte në shkuarën në shtëpinë e saj, i cili vdiq në një aksident tragjk. Me dëshirë për t’i shpëtuar jetën djalit, Vera ndryshon të shkuarën, duke shkaktuar ndryshime drastike në të ardhmen e saj. Ajo dëshiron të rifitojë familjen që humbi dhe përpiqet të zbulojë çfarë ndryshoi në të shkuarën, që solli në krijimin e një jete tjetër për të. Kur disa ngjarje janë të shkruara të ndodhin, asgjë nuk mund t’i pengojë.