Minuscule: Valley of the Lost Ants (2013) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Minuscule: Valley of the Lost Ants (2013)
PRISNI 7 SEKONDA

Daka_brand

Loading...

Minuscule: Valley of the Lost Ants (2013)

13273
  90 min   •  2013  •  HD  •  7.2

Loading…

Kur një çift të rinjsh braktisin piknikun e tyre, ndizet një luftë për ushqimet mes dy fise milingonash, fisi i milingonave të zeza dhe atyre të kuqe. Një bubureze e vogël qe gjendet mes tyre miqësohet me një nga një milingonat e zeza dhe e ndihmon të shpëtojë folenë e milingonave nga sulmi i tmerrshëm i milingonave të kuqe. Një aventure fantastike e cila tregon që mund të gjejmë paqen nëse arrijmë të kuptohemi pa dhunë.