Mail Order Monster (2018)

Mail Order Monster (2018)

1384
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.0

Një vajzë kërkon ndihmë dhe udhëzime nga një përbindësh robot për t'u përballur me bullizmin në shkollë dhe të dashurën e re të babait të saj.