In Order of Disappearance (2014) a.k.a Kraftidioten – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
In Order of Disappearance (2014) a.k.a Kraftidioten

Loading...

101AVENTURA.AL

In Order of Disappearance (2014) a.k.a Kraftidioten

10214
  116 min     2014 HD 7.2

Loading…

Një qytetar nderi i cili pastron borën e egër në Norvegji, kur djali i tij vritet gabimisht, Nils vendos të veprojë, ndryshe duke ndezur, një luftë ndërmjet gangsterit vegjetarian “Konti” dhe bosit së mafies serbe, Papa.