Kiss and Cry (2017)

Kiss and Cry (2017)

1067
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 6.9

Një dramë romantike bazuar në historinë e Karli Alisonit, një patinatore dhe këngëtare premtuese në moshën 18-vjeçare, e cila luftoi kundër një sarkome të tipit të rrallë.