Justice League vs the Fatal Five (2019)

Loading...

Justice League vs the Fatal Five (2019)

388
  77 min     2019 HD 6.6

Loading…

Një udhëtim në kohë bën që anëtarë të Legjionit të Superheronjve të kthehen mbrapa në kohë dhe të bashkëpunojnë me Ligën e Drejtësisë për të mposhtur një skuadër që dëshiron shkatërrimin e Tokës. Kjo shndërrohet në një betejë epike që ndryshon jetën e shumë anëtarëve.