Justice League: The Flashpoint Paradox (2013)

Justice League: The Flashpoint Paradox (2013)

2145
Viti: 2013 Cilësia: HD IMDb: 8.2

Flashi e gjen veten në një interval kohor të shkëputur nga lufta dhe bashkohet me versionet alternative të heronjve të tjerë për t'u kthyer në shtëpi dhe për të rivendosur afatin kohor.