Juliet, Naked (2018)

Juliet, Naked (2018)

1248
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.6

"Zhulieta, E Zhveshur" është historia i Anit, e dashura e duruar e Dankanit.I cili është një fans i çmendur i këngëtarit dhe kompozitorit Toker Krou, dikur i admiruar por tani i venitur. Urrejtja e Anit për Toker Krou do të marrë një formë tjetër pas një email-i.