John Wick 3: Parabellum (2019)

John Wick 3: Parabellum (2019)

4768
Viti: Cilësia: HD IMDb:

Titulli zyrtar i filmit është John Wick 3: Parabellum. Parabellum është për të përgatitësh luftën dhe është pjesë e motos “nëse do paqen, përgatit luftën”. Çdo film është i ndryshëm edhe pse i ambientuar në të njëjtën botë. Ky kapitull i tretë do të jetë tepër emocionues! “John Wick 3: Parabellum” pritet të dalë më 17 maj 2019.