Jexi (2019) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Jexi (2019)

INSTAGRAM: DAKA_LALE

Loading...


Jexi (2019)

841
  84 min  •  2019  •  Full HD  •  6.3

Loading…

Fil është një djalë i ri, i lidhur së tepërmi me telefonin e tij. Pasi detyrohet të blejë një të ri, njeh edhe Xheksën, inteligjencën artificiale të telefonit, e cila ka qëllim t'i përmirësoje jetën. Por, gjërat marrin tjetër rrjedhë, kur Xheksa dashurohet pas Fil dhe kërkon t'i kontrollojë atij jetën. Si do përfundojë marrëdhënia e tyre?